Serveis Web Service del Consell Insular

GUIA DE CARRERS.                              
Servei Web Service (SOAP) amb la guia urbana oficial de Menorca. Inclou carrers i nombre de portal. Per saber com funciona ves al subapartat Guia de carrers del menú geoserveis d'aquesta web.
 

 

SERVEI DE GEOCODIFICACIÓ.                              
Servei Web Service (SOAP) que permet a l'usuari buscar carrers o portals mitjançant les coordenades X i Y, o el tipus de via, el nom i nombre de portal. Per saber com funciona ves al subapartat Guia de geocodificació d'aquesta web.
 

 
TOPONIMIA.                     
Servei Web Service (SOAP) amb un localitzador de topònims de Menorca. El servei retorna un llistat de candidats, classificats i les seves coordenades a partir d'una cadena de text de més de tres lletres. Per saber com fer-lo servir consulta el subapartat Topònims (WS) del menú geoserveis d'aquesta web.

 
CÀLCUL DE RUTES     
Servei Web que retorna la ruta òptima entre dues coordenades en format KML o JSON. El servei permet especificar a més el tipus de via que volem emprar: vehcle, bicicleta o ambdós. Aquest servei utilitza la xarxa viàra d'OpenStreetMap i serveis d'enrutament  (PgRouting - Postgis) instal·lats als nosrtes servidors. Per saber com fer-lo servir consulta aquest enllaç.

 
 
 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME