API de la IDE menorca

L'API de la IDE menorca és un servei que retorna informació sobre alguns blocs d'informació geogràfica com punts d'interès turístic, topònims, noms d'apartaments hotelers. A aquest serveis s'hi accedeix mitjançant una consulta HTTP i s'obté una resposta en fomat JSON. L'API ofereix els següents serveis:


CERCA DE CAPES.                              
En realitzar aquesta sol·licitud, s'obté una llista de les capes disponibles a través de l'API. És a dir que aquesta funció és un índex de  tots els grups de dades que poden consultar-se a través de l'API de l'IDE menorca.  Cerca de capes..
 
 

CERCA DE CATEGORIES.                              
Sol·licitud que permet obtenir una llista de les diferents categories de cada una de les capes.  Cerca de categories.
 

 

CERCA DE CANDIDATS.                              
En realitzar aquestes sol·licituds, s'obté una llista de candidats d'una capa d'informació basada en una cadena de cerca i/o en la ubicació de l'usuari.  Cerca de candidats.
 

DETALLS DE CANDIDATS. 
En realitzar aquesta sol·licitud, s'obté informació més detallada sobre un candidat específic (nom, descripcions, classificacions addicionals, etc.) ;Detalls d'un candidat.
 

 


Exemples d'ús
Un exemple d'aplicació que utilitza aquests serveis podria ser el següent. Podeu trobar el codi font d'aquesta aplicació en aquest enllaç: 
 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME