25 d'octubre de 2016 - Sessió formativa per a alumnes que ja coneixen i utlitzen la IDE. Farem un repàs de les funcions principals i explicarem les eines més avançades.

Curs avançat IDE menorca. Octubre

Sessió formativa orientada per usuaris habituals de l'IDE menorca i que té l'objectiu de resoldre dubtes de funcionament, optimitzar-ne l´ús, descobrir alguns secrets i aprendre a fer servir algunes eines del visualitzador poc utilitzades però molt útils.


  • Descobrim els recursos IDE: Bruseles-Madrid-Palma-Menorca. 30 minuts
    Aprofundirem en el concepte de les Infraestructures de dades espacials. Com funcionen i s'organitzen i quins recursos d'informació i eines posen a l'abast.
  • Una passa més en el visualitzador genèric IDE. 60 minuts
    Un repàs al funcionament i organització del visualitzador. Posarem el focus a algunes singularitats de funcionament per aprendre a fer servir de manera òptima el visualitzador i entendre'n bé el funcionament (tipus de capes, restriccions d'algunes eines com la vista d'ocell o l'street view, etc.). Aprendrem a descarregar capes i obrir-les un cop descarregades, descobrirem les metadades. També a afegir al visualitzador encara més informació d'altres fonts (WMS), a compartir-la amb els enllaços i els iframes, i a incloure els nostres pròpis punts o marcadors i a guardar la sessió del visualitzador (WMC).
  • Els visualitzadors temàtics a fons. 30 minuts
    Analitzarem els visualitzadors temàtics de l'IDE menorca a fons, veurem les diferències amb el visualitzador de l'IDE menorca i descobrirem tota la informació que s'hi pot trobar. També analitzarem altres visualtizadors temàtics de l'IDEIB i de l'Administració general de l'estat.


Hores de formació: 3 hores
Dates: 25 d'octubre de 2016
Horari: de 10:30h a 13:30h
Lloc: Aula informàtica SILME, Carrer Borja Moll, 51. Maó
Persones màxim: 10
Persones mínim: 6

 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME