Com funciona l'IDE?

L'IDE menorca és un servei transversal de l'administració local i aporta al sistema d'informació i gestió de l'administració local de menorca la capacitat de treballar amb informació territorial. L'IDE a més permet a qualsevol departament o àrea de l'administració local publicar la informació territorial que gestiona i l'interessa compartir per tal de donar servei al ciutadà.

L'IDE la promou el Consell Insular de Menorca, que assumeix quasi la totalitat del cost, i hi col·laboren els vuit ajuntaments de Menorca. SILME es l'empresa encarregada de desenvolupar-la.
Orgànicament té una estructura atòmica, formada per un nucli que estructura, organitza i coordina la resta d'elements que són qualsevol departaments del Consell Insular, qualsevol àrea d'un ajuntament o qualsevol entitat pública (com l'IME, per exemple) que necessiti treballar amb informació territorial.

NUCLI DE LA IDE MENORCA. L'IDE menorca és coordina des de l'àrea de cartografia del Departament d'Ordenació del territori del Consell Insular i compta amb un equip de quatre tècnics especialitzats en els sistemes d'informació geogràfica que treballen a SILME.

 
Altres Noticies
 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME