El racó del programador: Exemples de codi

 
  
 

OpenLayers: exemples de codi font

OpenLayers és una biblioteca de Javascript de codi obert (amb llicència BDS) i permet desenvolupar aplicacions web basades sobre el mapa. És la llibreria que fan servir totes les aplicacions web de la IDE menorca.

Si us interessa la geomàtica és, possiblement, la primera biblioteca que heu de conèixer. Us posem aquí uns quants exemples i trossos de codi font que us ajudaran a inciar-vos-hi i entendre com funciona.

 
 
Altres exemples:
  OpenLayers 3 i Leaflet: Exemples de codi font

OpenLayers 3 és l'evolució d'Openlayers. La filosofia és la mateixa: Una biblioteca de Javascript de codi obert (amb llicència BDS) i permet desenvolupar aplicacions web basades sobre el mapa. Leaflet, una llibreria més lleugera.

 
  Introducció a PhoneGap: Curs bàsic de webmapping per a mòbils

L'objectiu del taller és introduir l'alumne al món del desenvolupament d'aplicacions híbrides per a tecnologies mòbils, emprant Cordova - PhonegapBuild com a eina que permeti crear aplicacions multiplataforma.

 
  Nou curs de PhoneGap: universalitzar les aplicacions

Aquest framework per al desenvolupament d'aplicacions mòbils permet als desnvolupadors crear aplicacions per a dispositius mòbils fent servir eines genèriques com JavaScript, HTML5 i CSS3 i dóna, a més la possibilitat de suportar funcions sobre frameworks com Sencha Touch o JQuery Mobile.

L'objectiu del taller és introduir l'alumne al món del desenvolupament d'aplicacions híbrides per a tecnologies mòbils, emprant Cordova - Phonegap com a eina que permeti crear aplicacions multiplataforma.

 
  JQuery mobile: desenvolupar per dispositius mòbils

jQuery Mobile és un framework dissenyat per a poder construir pàgines web i aplicacions que siguin accessibles des de qualsevol dispositiu tàctil.

 
  Google maps: programar amb l'API més emprada.

L'API de Google maps es, possiblement, una de les més utilitzades arreu del món per crear pàgines web i aplicacions mòbils amb mapes.

 
 
Altres Noticies
 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME