El racó del programador: Exemples de codi

 
  
 

Google maps: programar amb l'API més emprada.

L'API de Google maps es, possiblement, una de les més utilitzades arreu del món per crear pàgines web i aplicacions mòbils amb mapes.

En aquest apartat del racó del desenvolupador hi anirem incloent exemples d'ús (amb el corresponent codi font) per a que pogueu descobrir com fer servir l'API tot combinant-la amb la informació de les Infraestructures de dades espacials, i en concret, es clar, amb la informació de la IDE menorca.

 
 
Altres exemples:
  OpenLayers 3 i Leaflet: Exemples de codi font

OpenLayers 3 és l'evolució d'Openlayers. La filosofia és la mateixa: Una biblioteca de Javascript de codi obert (amb llicència BDS) i permet desenvolupar aplicacions web basades sobre el mapa. Leaflet, una llibreria més lleugera.

 
  Introducció a PhoneGap: Curs bàsic de webmapping per a mòbils

L'objectiu del taller és introduir l'alumne al món del desenvolupament d'aplicacions híbrides per a tecnologies mòbils, emprant Cordova - PhonegapBuild com a eina que permeti crear aplicacions multiplataforma.

 
  Nou curs de PhoneGap: universalitzar les aplicacions

Aquest framework per al desenvolupament d'aplicacions mòbils permet als desnvolupadors crear aplicacions per a dispositius mòbils fent servir eines genèriques com JavaScript, HTML5 i CSS3 i dóna, a més la possibilitat de suportar funcions sobre frameworks com Sencha Touch o JQuery Mobile.

L'objectiu del taller és introduir l'alumne al món del desenvolupament d'aplicacions híbrides per a tecnologies mòbils, emprant Cordova - Phonegap com a eina que permeti crear aplicacions multiplataforma.

 
  JQuery mobile: desenvolupar per dispositius mòbils

jQuery Mobile és un framework dissenyat per a poder construir pàgines web i aplicacions que siguin accessibles des de qualsevol dispositiu tàctil.

 
  OpenLayers: exemples de codi font

OpenLayers és una biblioteca de Javascript de codi obert (amb llicència BDS) i permet desenvolupar aplicacions web basades sobre el mapa. És la llibreria que fan servir totes les aplicacions web de la IDE menorca.

 
 
Altres Noticies
 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME