El racó del programador: Exemples de codi

 
  
 

JQuery mobile: desenvolupar per dispositius mòbils

jQuery Mobile és un framework dissenyat per a poder construir pàgines web i aplicacions que siguin accessibles des de qualsevol dispositiu tàctil. Combina jQueri i HTML5 i permet simplificar la manera d'interactuar amb els documents HTML ja que proporciona un seguit de funcionalitats basasdes en Javascript que, d'altra manera, serien molt costoses de desenvolupar.

Si no el coneixeu, us animem a descobrir-l'ho amb aquest tutorial, que a més incorpora la manera d'incorporar mapes en webs i aplicacions realitzades amb Jquery mobile, amb exemples fent servir la llibreria Openlayers i també fent servir Leaflet.

 
 
Altres exemples:
  OpenLayers: exemples de codi font

OpenLayers és una biblioteca de Javascript de codi obert (amb llicència BDS) i permet desenvolupar aplicacions web basades sobre el mapa. És la llibreria que fan servir totes les aplicacions web de la IDE menorca.

 
  Google maps: programar amb l'API més emprada.

L'API de Google maps es, possiblement, una de les més utilitzades arreu del món per crear pàgines web i aplicacions mòbils amb mapes.

 
  Nou curs de PhoneGap: universalitzar les aplicacions

Aquest framework per al desenvolupament d'aplicacions mòbils permet als desnvolupadors crear aplicacions per a dispositius mòbils fent servir eines genèriques com JavaScript, HTML5 i CSS3 i dóna, a més la possibilitat de suportar funcions sobre frameworks com Sencha Touch o JQuery Mobile.

L'objectiu del taller és introduir l'alumne al món del desenvolupament d'aplicacions híbrides per a tecnologies mòbils, emprant Cordova - Phonegap com a eina que permeti crear aplicacions multiplataforma.

 
  Introducció a PhoneGap: Curs bàsic de webmapping per a mòbils

L'objectiu del taller és introduir l'alumne al món del desenvolupament d'aplicacions híbrides per a tecnologies mòbils, emprant Cordova - PhonegapBuild com a eina que permeti crear aplicacions multiplataforma.

 
  OpenLayers 3 i Leaflet: Exemples de codi font

OpenLayers 3 és l'evolució d'Openlayers. La filosofia és la mateixa: Una biblioteca de Javascript de codi obert (amb llicència BDS) i permet desenvolupar aplicacions web basades sobre el mapa. Leaflet, una llibreria més lleugera.

 
 
Altres Noticies
 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME