Servei de dades

 
 
  
 
Descàrrega de fitxers

Oferim el servei de descàrrega de fitxers en format CAD relatius a la base de referència de la IDE de Menorca.
Aquestes bases cartgràfiques estan actualitzades a data d ejuliol de 2020 i s'aniran actualitzant quan es cregui necessari, tot i que no és un objectiu estratègic prioritari la publicació de capes en format CAD d'aquesta temàtica. Si voleu descarregar les capes actualitzades, podeu emprar el visor genèric de la IDE i consultar com descarregar capes.

Els arxius s'agrupen segons si són d'àmbit urbà o rústic:
 

Arxius d'urbana:
   

 

Arxius de rústica:
 
 
 
  
 

API de la IDE menorca

L'API de la IDE menorca és un servei que retorna informació sobre alguns blocs d'informació geogràfica com punts d'interès turístic, topònims, noms d'apartaments hotelers. A aquest serveis s'hi accedeix mitjançant una consulta HTTP i s'obté una resposta en fomat JSON. L'API ofereix els següents serveis:


CERCA DE CAPES.                              
En realitzar aquesta sol·licitud, s'obté una llista de les capes disponibles a través de l'API. És a dir que aquesta funció és un índex de  tots els grups de dades que poden consultar-se a través de l'API de l'IDE menorca.  Cerca de capes..
 
 

CERCA DE CATEGORIES.                              
Sol·licitud que permet obtenir una llista de les diferents categories de cada una de les capes.  Cerca de categories.
 

 

CERCA DE CANDIDATS.                              
En realitzar aquestes sol·licituds, s'obté una llista de candidats d'una capa d'informació basada en una cadena de cerca i/o en la ubicació de l'usuari.  Cerca de candidats.
 

DETALLS DE CANDIDATS. 
En realitzar aquesta sol·licitud, s'obté informació més detallada sobre un candidat específic (nom, descripcions, classificacions addicionals, etc.) ;Detalls d'un candidat.
 

 


Exemples d'ús
Un exemple d'aplicació que utilitza aquests serveis podria ser el següent. Podeu trobar el codi font d'aquesta aplicació en aquest enllaç: 
 
 
  
 
Serveis Web Service del Consell Insular

GUIA DE CARRERS.                              
Servei Web Service (SOAP) amb la guia urbana oficial de Menorca. Inclou carrers i nombre de portal. Per saber com funciona ves al subapartat Guia de carrers del menú geoserveis d'aquesta web.
 

 

SERVEI DE GEOCODIFICACIÓ.                              
Servei Web Service (SOAP) que permet a l'usuari buscar carrers o portals mitjançant les coordenades X i Y, o el tipus de via, el nom i nombre de portal. Per saber com funciona ves al subapartat Guia de geocodificació d'aquesta web.
 

 
TOPONIMIA.                     
Servei Web Service (SOAP) amb un localitzador de topònims de Menorca. El servei retorna un llistat de candidats, classificats i les seves coordenades a partir d'una cadena de text de més de tres lletres. Per saber com fer-lo servir consulta el subapartat Topònims (WS) del menú geoserveis d'aquesta web.

 
CÀLCUL DE RUTES     
Servei Web que retorna la ruta òptima entre dues coordenades en format KML o JSON. El servei permet especificar a més el tipus de via que volem emprar: vehcle, bicicleta o ambdós. Aquest servei utilitza la xarxa viàra d'OpenStreetMap i serveis d'enrutament  (PgRouting - Postgis) instal·lats als nosrtes servidors. Per saber com fer-lo servir consulta aquest enllaç.

 
 
Altres Noticies
 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME