VISUALITZADORS IDE

Els visualitzadors web de l'IDE menorca són eines de per descobrir i treballar amb la informació territorial de Menorca a través de la web.
 
  Visualitzador restringit

Per poder accedir als visualitzadors d'ús restringit cal disposar d'un usuari i un mot de pas. Són visualitzadors d'ús intern dels tècnics de l'administració local (consell i ajuntaments).

 
  Visualitzador IDE d'equipaments públics

Eina que permet consultar informacio relativa a les infraestructures i equipaments de servei public. Voleu descobrir d'on ve i per on passa l'aigua que us arriba a casa? Entreu a descobir-ho!

 
  Visualitzador IDE de turisme actiu

Aquest visualitzador és una porta oberta als recursos turístics de Menorca. Un índex georeferenciat de tot allò que pot permetre al visitant (i també als residents, es clar) gaudir i conéixer l'illa.

 
  Visualitzador IDE de medi ambient

És una eina orientada a divulgar els valors del patrimoni natural de l'illa amb el fi de promoure un ús públic i responsable al medi natural. El visualitzador és un encàrreg del projecte LIFE+ Reneix del Departament de medi Ambient del Consell Insular.

 
  Visualitzador IDE menorca

Els visualitzadors web de l'IDE menorca són eines per descobrir i treballar amb la informació territorial de Menorca a través de la web.

 
 
Altres Noticies
 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME