VISUALITZADORS IDE

 
  
 

Visualitzador IDE menorca

 
El visualitzador genèric IDE menorca és una eina que permet descobrir, visualitzar, consultar i descarregar tota la informació disponible de Menorca.
Aquest visualitzador, que està en funcionament des d'Agost de 2010, fou una aplicació innovadora ja que combina dos funcionalitats que en les IDE sempre havien anat per separat: el visualitzador i el catàleg de cartografia.

Per aquest motiu hi podreu cercar una capa de cartografia per paraula clau i immediatament visualitzar-la, consultar-la a fons, llegir les seves metadades i, si encaixa amb allò que esteu cercant, descarregar-la en diversos formats (sempre que sigui una capa de l'IDE menorca) per poder-la incloure en els propis projectes o bé directament o bé fent servir els serveis WMS.

 
Anar al Visualitzador IDE

 
 
Altres visualitzadors:
  Visualitzador restringit

Per poder accedir als visualitzadors d'ús restringit cal disposar d'un usuari i un mot de pas. Són visualitzadors d'ús intern dels tècnics de l'administració local (consell i ajuntaments).

 
  Visualitzador IDE d'equipaments públics

Eina que permet consultar informacio relativa a les infraestructures i equipaments de servei public. Voleu descobrir d'on ve i per on passa l'aigua que us arriba a casa? Entreu a descobir-ho!

 
  Visualitzador IDE de turisme actiu

Aquest visualitzador és una porta oberta als recursos turístics de Menorca. Un índex georeferenciat de tot allò que pot permetre al visitant (i també als residents, es clar) gaudir i conéixer l'illa.

 
  Visualitzador IDE de medi ambient

És una eina orientada a divulgar els valors del patrimoni natural de l'illa amb el fi de promoure un ús públic i responsable al medi natural. El visualitzador és un encàrreg del projecte LIFE+ Reneix del Departament de medi Ambient del Consell Insular.

 
 
Altres Noticies
 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME