VISUALITZADORS IDE

 
  
 

Visualitzador IDE de medi ambient

 
És una eina orientada a divulgar els valors del patrimoni natural de l'illa amb el fi de promoure un ús públic i responsable al medi natural . El visualitzador és un encàrreg del projecte LIFE+ Reneix del Departament de medi Ambient del Consell Insular.Els extensos continguts, elaborats per els tècnics del projecte LIFE reneix constitueixen un material de molta alta qualitat que dóna a conèixer alguns dels valors ambientals de l'illa.

El visualitzador pivota al voltant de 10 itineraris florístics dissenyats per l'equip del LIFE amb l'objectiu de permetre descobrir la flora de Menorca i els seus habitats més representatius. Inclou, però molt alta informació d'interès ambiental. A més hi podreu veure més de 700 fotografies del medi natural de Menorca.

Aviat hi inclourem itineraris ornitològics i geològics, per completar els ja molt extensos continguts del visualitzador. Esperem que us agradi i recordeu que el medi ambient és cosa de tots! Tingueu-ne cura.

 
Anar al visualitzador de medi ambient

 
 
Altres visualitzadors:
  Visualitzador restringit

Per poder accedir als visualitzadors d'ús restringit cal disposar d'un usuari i un mot de pas. Són visualitzadors d'ús intern dels tècnics de l'administració local (consell i ajuntaments).

 
  Visualitzador IDE d'equipaments públics

Eina que permet consultar informacio relativa a les infraestructures i equipaments de servei public. Voleu descobrir d'on ve i per on passa l'aigua que us arriba a casa? Entreu a descobir-ho!

 
  Visualitzador IDE de turisme actiu

Aquest visualitzador és una porta oberta als recursos turístics de Menorca. Un índex georeferenciat de tot allò que pot permetre al visitant (i també als residents, es clar) gaudir i conéixer l'illa.

 
  Visualitzador IDE menorca

Els visualitzadors web de l'IDE menorca són eines per descobrir i treballar amb la informació territorial de Menorca a través de la web.

 
 
Altres Noticies
 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME