Visualitzadors IDE mobile

Us presentem un llistat dels visualitzadors adaptats per a dispositius mòbils. Us recomanem fer servir sempre les APP en comptes de les versions web adaptades. Tindreu una millor experiència d'usuari.
 
  App Store

Espai de SILME al Google Play on anirem afegint totes les APP que creem de consulta i us de la informaci territorial. No us les perdeu!

 
  Ambiental

Un visualitzador per descobrir i gaudir del medi natural, ha de tenir, a la força una versió mòbil. Per poder endur-se-la al camp i aprendre i descobrir els valors ambientals de Menorca in situ.

 
  IDE genèric

Adaptació web del visualitzador IDE menorca genèric trasllada bona part de la potència de la versió web a una versió més reduïda adaptada a les característiques de les interfícies dels dispositius móbils.

 
  APP Android

Espei de l'IDE menorca al Google Play on anirem afegint totes les APP que creem de consi ulta i us de la informaci territorial. No us les perdeu!

 
 
Altres Noticies
 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME