Visualitzadors IDE mobile

 
  
 

APP Android

La integració dels visualitzadors IDE menorca mobile com aplicacions que es poden descarregar de la plataforma Google Play i instal·lar en el propi dispositiu mòbil, respon a la necessitat de, per una banda, millorar el rendiment de navegació pel mapa i ús de les mateixes i, per altra, poder accedir a les eines del pròpi telèfon, com el GPS o la càmara que permeten una millor experiència d'usuari.

Accediu a l'apartat de l'IDE menorca dins Google Play per veure el llistat d'aplicacions que us posem a l'abast. Esperem que siguin del vostre interès i us resultin d'utilitat!

Descarregar la aplicació

 
Altres visualitzadors:
  App Store

Espai de SILME al Google Play on anirem afegint totes les APP que creem de consulta i us de la informaci territorial. No us les perdeu!

 
  Ambiental

Un visualitzador per descobrir i gaudir del medi natural, ha de tenir, a la força una versió mòbil. Per poder endur-se-la al camp i aprendre i descobrir els valors ambientals de Menorca in situ.

 
  IDE genèric

Adaptació web del visualitzador IDE menorca genèric trasllada bona part de la potència de la versió web a una versió més reduïda adaptada a les característiques de les interfícies dels dispositius móbils.

 
 
Altres Noticies
 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME