Visualitzadors IDE mobile

 
  
 

IDE genèric

Adaptació web del visualitzador IDE menorca genèric trasllada bona part de la potència de la versió web a una versió més reduïda adaptada a les característiques de les interfícies dels dispositius móbils.

Igual com en la versió web, hi podeu cercar, visualitzar, consultar les metadades de tota la informació territorial de Menorca. A diferència del visualitzador web, la versió per mòbils no permet, per raons obvies, la descàrrega de la informació.

Pensem que aquesta eina generalista, pot ser, a més, una bona aplicació de suport per al treball de camp.

Us recomanem descarregar-vos l'APP en comptes de la versió web. Té millor rendiment i millora la localització. Esperem que sigui de la vostra utilitat!!

Anar al visualitzador per mobils

 
Altres visualitzadors:
  App Store

Espai de SILME al Google Play on anirem afegint totes les APP que creem de consulta i us de la informaci territorial. No us les perdeu!

 
  Ambiental

Un visualitzador per descobrir i gaudir del medi natural, ha de tenir, a la força una versió mòbil. Per poder endur-se-la al camp i aprendre i descobrir els valors ambientals de Menorca in situ.

 
  APP Android

Espei de l'IDE menorca al Google Play on anirem afegint totes les APP que creem de consi ulta i us de la informaci territorial. No us les perdeu!

 
 
Altres Noticies
 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME