Visualitzadors externs

Les IDE conformen una xarxa d'informació. Cada organisme hi aporta la informació que es deriva de les seves competències. Però també hi aporten eines i aplicacions. En aquest llistat us presentem aquelles que consiederem més interessants, útils i que complementen d'una manera o altra les pròpies de la IDE menorca.
 
  Visualitzador d'equipaments i infraestructures locals (Minhap)

Visualitzador que permet la visualització i consulta de la informació de l'EIEL (enquesta d'infraestructres i equipaments locals) de Menorca elaborat pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques .

 
  Altres visualitzadors MAGRAMA

A més del visualitzador del SIGPAC el Ministeri d'Agricultura Alimentació i Medi Ambient (MAGRAMA) ha creat altres visualitzadors temàtics específics per temes diversos.

 
  Altres aplicacions específiques IDEIB

Des de SITIBSA i l'IDEIB s'han realitzat altres visualitzadors de temàtiques específiques que també segur trobraeu d'interès i utilitat.

 
  Bioatles (IDEIB)

Aquesta eina és un catàleg de la distribució de totes les espècies de fauna i flora (també de fongs i hàbitats) de les Illes Balears. Elaborat per SITIBSA per encàrrec de la Conselleria de Medi Ambient i Territori del Govern Balear.

 
  Vols històrics CNIG (mapa urbanístic)

El CNIG és el Centre Nacional d'Informació Geogràfica, un organisme autònom que depèn del Institut Geogràfic Nacional.

 
  SIGPAC (MAGRAMA)

Aquesta eina creada pel Ministeri d'Agricultura, va ser un dels primers visualitzadors d'informació territorial ofert des d'una administració pública.

 
  MUIB (Mapa urbanístic) -IDEIB-

Aquest visualitzador presenta un mapa urbanísic continu de les Illes Balears.

 
  IDEIB

És un visualitzador generalista, útil i versàtil, elaborat per la Infraestructura de dades espacials de les Illes Balears.

 
 
Altres Noticies
 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME