Visualitzadors externs

 
  
 

MUIB (Mapa urbanístic) -IDEIB-

 
Aquest visualitzador presenta un mapa urbanísic continu de les Illes Balears. El MUIB (Mapa Urbanístic de les Illes Balears), recull tots els planejaments i normes subsidiàries municipals, n'homogeneïtza la representació gràfica (llegenda) i en sistematitza els paràmetres urbanístics principals.

És una feina impressionant que esperem tingui molt de recorregut. Des de la IDE menorca hi hem contribuït ajudant a SITIBSA i als tècnics de la Direcció General d'Ordenació del Territori del Govern Balear a recollir la informació dels planejaments i seguirem col·laborant en tot el que sigui possible i necessari. És una eina imprescindible per a la gestió urbanística del municipi. Segur que us resulta molt útil!

 
Anar al visualitzador de la MUIB

 
Altres visualitzadors:
  Visualitzador d'equipaments i infraestructures locals (Minhap)

Visualitzador que permet la visualització i consulta de la informació de l'EIEL (enquesta d'infraestructres i equipaments locals) de Menorca elaborat pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques .

 
  Altres visualitzadors MAGRAMA

A més del visualitzador del SIGPAC el Ministeri d'Agricultura Alimentació i Medi Ambient (MAGRAMA) ha creat altres visualitzadors temàtics específics per temes diversos.

 
  Altres aplicacions específiques IDEIB

Des de SITIBSA i l'IDEIB s'han realitzat altres visualitzadors de temàtiques específiques que també segur trobraeu d'interès i utilitat.

 
  Bioatles (IDEIB)

Aquesta eina és un catàleg de la distribució de totes les espècies de fauna i flora (també de fongs i hàbitats) de les Illes Balears. Elaborat per SITIBSA per encàrrec de la Conselleria de Medi Ambient i Territori del Govern Balear.

 
  Vols històrics CNIG (mapa urbanístic)

El CNIG és el Centre Nacional d'Informació Geogràfica, un organisme autònom que depèn del Institut Geogràfic Nacional.

 
  SIGPAC (MAGRAMA)

Aquesta eina creada pel Ministeri d'Agricultura, va ser un dels primers visualitzadors d'informació territorial ofert des d'una administració pública.

 
  IDEIB

És un visualitzador generalista, útil i versàtil, elaborat per la Infraestructura de dades espacials de les Illes Balears.

 
 
Altres Noticies
 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME