Visualitzadors externs

 
  
 

SIGPAC (MAGRAMA)

 
Aquesta eina creada pel Ministeri d'Agricultura, va ser un dels primers visualitzadors d'informació territorial ofert des d'una administració pública. Permet consultar la delimitació de les parcel·les i recintes del sistema d'informació geogràfica de la Política Agrícola Comú (PAC) i la seva informació associada.

 
Anar al visualitzador del SIGPAC

 
Altres visualitzadors:
  Visualitzador d'equipaments i infraestructures locals (Minhap)

Visualitzador que permet la visualització i consulta de la informació de l'EIEL (enquesta d'infraestructres i equipaments locals) de Menorca elaborat pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques .

 
  Altres visualitzadors MAGRAMA

A més del visualitzador del SIGPAC el Ministeri d'Agricultura Alimentació i Medi Ambient (MAGRAMA) ha creat altres visualitzadors temàtics específics per temes diversos.

 
  Altres aplicacions específiques IDEIB

Des de SITIBSA i l'IDEIB s'han realitzat altres visualitzadors de temàtiques específiques que també segur trobraeu d'interès i utilitat.

 
  Bioatles (IDEIB)

Aquesta eina és un catàleg de la distribució de totes les espècies de fauna i flora (també de fongs i hàbitats) de les Illes Balears. Elaborat per SITIBSA per encàrrec de la Conselleria de Medi Ambient i Territori del Govern Balear.

 
  Vols històrics CNIG (mapa urbanístic)

El CNIG és el Centre Nacional d'Informació Geogràfica, un organisme autònom que depèn del Institut Geogràfic Nacional.

 
  MUIB (Mapa urbanístic) -IDEIB-

Aquest visualitzador presenta un mapa urbanísic continu de les Illes Balears.

 
  IDEIB

És un visualitzador generalista, útil i versàtil, elaborat per la Infraestructura de dades espacials de les Illes Balears.

 
 
Altres Noticies
 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME