Visualitzadors externs

 
  
 

Vols històrics CNIG (mapa urbanístic)

 
El CNIG és el Centre Nacional d'Informació Geogràfica, un organisme autònom que depèn del Institut Geogràfic Nacional.

En aquest visusalitzador el CNIG posa a l'abast algunes sèries de vols històrics que no estan disponibles a l'IDE menorca atès que no són ortofotos, es a dir, no estan orto-rectificats i, per tant, no es poden superposar damunt d'un mapa amb precisió cartogràfica. En concret hi podem veure fotogrames de vols corresponents als anys XXXX

 
Anar al visualitzador del CNIG

 
Altres visualitzadors:
  Visualitzador d'equipaments i infraestructures locals (Minhap)

Visualitzador que permet la visualització i consulta de la informació de l'EIEL (enquesta d'infraestructres i equipaments locals) de Menorca elaborat pel Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques .

 
  Altres visualitzadors MAGRAMA

A més del visualitzador del SIGPAC el Ministeri d'Agricultura Alimentació i Medi Ambient (MAGRAMA) ha creat altres visualitzadors temàtics específics per temes diversos.

 
  Altres aplicacions específiques IDEIB

Des de SITIBSA i l'IDEIB s'han realitzat altres visualitzadors de temàtiques específiques que també segur trobraeu d'interès i utilitat.

 
  Bioatles (IDEIB)

Aquesta eina és un catàleg de la distribució de totes les espècies de fauna i flora (també de fongs i hàbitats) de les Illes Balears. Elaborat per SITIBSA per encàrrec de la Conselleria de Medi Ambient i Territori del Govern Balear.

 
  SIGPAC (MAGRAMA)

Aquesta eina creada pel Ministeri d'Agricultura, va ser un dels primers visualitzadors d'informació territorial ofert des d'una administració pública.

 
  MUIB (Mapa urbanístic) -IDEIB-

Aquest visualitzador presenta un mapa urbanísic continu de les Illes Balears.

 
  IDEIB

És un visualitzador generalista, útil i versàtil, elaborat per la Infraestructura de dades espacials de les Illes Balears.

 
 
Altres Noticies
 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME