Darreres notícies
Nueva convocatoria de formación
11 d'octubre de 2016
 
Durant el curs passat més de 600 alumnes van rebre formació IDE menorca. Ara tornem a obrir la oferta formativa per al curs acadèmic 2016-2017. No us ho perdeu!
Llegir mes
SITMUN: reduir costos i maximitzar el servei.
27 de setembre de 2016
 
Aquesta setmana s'ha commemorat els 10 anys de la xarxa SITMUN. Una xarxa d'administracions que col·laboren per reduir costos i maximitzar el servei de gestió i difusió de cartografia i informació territorial.
Llegir mes
III Jornades d'informació territorial de Menorca
15 de desembre de 2015
 
El passat 15 de desembre vam celebrar les III jornades d'informació territorial de Menorca. Si us ho vàreu perdre podeu ara veure els vídeos de les jornades aquí.
Llegir mes
. . .
Curiositats
La densitat de població és un indicador que aporta molta informació sobre com s'organitza la població en un territori. Vols descobrir algunes curiositats sobre la població de Menorca?

 
18 carrers de Llevant a Menorca
Fent el manteniment de la guia de carrers de tots els nuclis de l'illa se'ns ha acudit aquesta curiositat. I satisfer-la ha estat fàcil justament gràcies a que fem aquesta feina. Un parell de consultes a la base de dades i llest.
El resultat?

 
Mapa amòrfic de Menorca segons la superfície d'ullastrars
Mapes en què el territori es modifica amb l'objecte que les seves superfícies resultin proporcionals a les magnituds d'una dada concreta.

 
. . .
 
 
 
 
 
Story Map: La història d'un canvi

El turisme va transformar el litoral menorquí a partir dels anys setanta i vuitanta del segle passat. Aquest story map explica com va començar l'urbanisme del litoral de Menorca.


veure més storymaps i altres mapes
Accions formatives, cursos i jornades
En aquests moments no hi ha cursos programats.
 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME