Darreres notícies
Els mapes d'usuari. Crear i comparteix contingut.
17 de maig de 2021
 
Vols poder crear el teu propi mapa dinàmic? O fer una presentació de diapositives basades en el mapa? Anima’t a emprar aquesta eina que hem creat per a vosaltres.
Llegir mes
El projecte Nom a nom i la toponímia de Menorca
22 de Juny de 2020
 
Ajuda'ns a recuperar la toponímia de Menorca!! El projecte 'Menorca nom a nom' cerca la participació ciutadana per a evitar que cap topònim caigui en l'oblit.
Llegir mes
Nou visualitzador
5 de juny de 2020
 
Presentem avui el nou visualitzdor de l'IDE adaptat a disposititius mòbils... i amb algunes noves funcionalitats molt interessants!
Llegir mes
. . .
Curiositats
Imatge cedida pel projecte AGROXERXA
Quants aliments es podrien arribar a produir a Menorca? En aquesta curiositat mirem d'aproximar una resposta a la pregunta de si el camp menorquí podria produir prou aliments per a tots els habitants de l'illa.

 
La densitat de població és un indicador que aporta molta informació sobre com s'organitza la població en un territori. Vols descobrir algunes curiositats sobre la població de Menorca?

 
18 carrers de Llevant a Menorca
Fent el manteniment de la guia de carrers de tots els nuclis de l'illa se'ns ha acudit aquesta curiositat. I satisfer-la ha estat fàcil justament gràcies a que fem aquesta feina. Un parell de consultes a la base de dades i llest.
El resultat?

 
. . .
 
 
 
 
 
Mapes d'usuari

Registra't, crea i si vols comparteix els teus propis mapes dinàmics i presentacions basades en mapes. És una eina molt fàcil d'emprar que esperem us pugui resultar útil!


veure més storymaps i altres mapes
Accions formatives, cursos i jornades
En aquests moments no hi ha cursos programats.
 

Desenvolupa:
SILME
Amb la col·laboració de:
Ajuntament de Mao  Ajuntament de Ciutadella  Ajuntament de Alaior  Ajuntament des Castell  Ajuntament de Sant Lluis  Ajuntament des Mercadal  Ajuntament de Ferreries  Ajuntament des Migjorn Gran
En xarxa amb:
IDEIB
 
© Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
+34 971 356 265
cartografia@cime.es
Avís Legal | Accessibilitat | Contacte | XHTML 1.0 | CSS 2.1
CIME